HU | EN | DE

Blog

Bejegyzések innen August, 2020

Könyvbemutató

A Magyar Nemzeti Levéltár Veszprém Megyei Levéltára és a Veszprémi Zsidó Hitközség tisztelettel meghívja Jakab Réka – Kákonyi Anna Táguló és szűkülő terek. A veszprémi zsidóság társadalom- és gazdaságtörténete. című monográfiájának bemutatójára.

Az MNL Fejér Megyei Levéltára kulisszatitkai

Az MNL Fejér Megyei Levéltárába nyerhetünk betekintést Székesfehérvár új, Pincétől Padlásig című videósorozatának első részén keresztül.

"Példaképek sokak számára a településen vagy a szakmában, hiszen tudtak másokért tenni vagy élni"

A levéltáros szakma állami kitüntetését, a Pauler Gyula-díjat idén Zsidi Vilmos, a Budapesti Corvinus Egyetem levéltárvezetője, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem levéltárosa, a Magyar Levéltárosok Egyesülete titkára kapta. Gratulálunk!

In memoriam Egey Tibor

A Pest Megyei Levéltár korábbi igazgatója Dr. Egey Tibor 2020. augusztus 19-én hosszan tartó, súlyos betegséget követően életének 84. esztendejében elhunyt.

A veszprémi püspökség a középkorban - konferencia

A Veszprémi Főegyházmegye, a Veszprémi Érsekség Egyháztörténeti Bizottsága, a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola és a Veszprémi Főegyházmegyei Levéltár tisztelettel meghívja Önöket A veszprémi püspökség a középkorban című egyháztörténeti konferenciára.

Friss bejegyzések

Archívum

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015

Kategóriák

Szerzők

Feliratkozások

RSS / Atom